Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας

 Στην Κατερίνη στις 9 Δεκεμβρίου το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας 

Μετά την Θεσσαλονίκη και το επιβλητικό και ιστορικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρο έρχεται η σειρά της Κατερίνης και το κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης για να φιλοξενήσει στις 9 Δεκεμβρίου το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας.

Στους πρόποδες του βουνού των θεών του Ολύμπου θα συγκεντρωθούν αθλητές κι αθλούμενοι όλων των ηλικιών για να γυμναστούν να διασκεδάσουν και να διεκδικήσουν τη νίκη στην κατηγορία τους αφού το αγαπημένο αγώνισμα-άθλημα κερδίζει συνεχώς νέους φίλους και η όμορφη Κατερίνη μπορεί να συνδυάσει μια όμορφη εκδρομή για όσους έχουν διαφορετικούς τόπους διαμονής.

Τα αγωνίσματα του 2ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστής θα ξεκινήσουν στις 13:00 και θα περιλαμβάνει αγωνίσματα απόστασης 500, 1000 και 2000μ.  για ηλικίες από 12 ετών έως και 60+ όπως βέβαια και OPEN.

Επειδή όμως η κλειστή κωπηλασία δεν είναι μόνο αγώνες αλλά και γιορτή ο συνδιοργανωτής ΝΟ Κατερίνης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και βέβαια με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ετοιμάζουν πολλές κι ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης (χάρτης).

Αναλυτικά την προκήρυξη του 2ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.