Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού εφήβων πέντε ελληνικά πληρώματα

 

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων στο Βελιγράδι ρίχνονται από αύριο (Σάββατο) το πρωί τα πέντε ελληνικά πληρώματα που βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στη Σερβία.

Πρώτη περίπου στις 11:05 θα ξεκινήσει η δίκωπος των εφήβων με τους Συμεωνίδη-Τζουμέζη και θα ακολουθήσουν τα δυο διπλά σκιφ περίπου στις 11:20 ώρα Ελλάδας με τις Νάτσιουλα-Φράγκου αρχικά ενώ γυρω στις 11:35 θα αγωνιστούν οι Στασινός-Μακρυγιάννης.

Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα προκριματικά στην τετράκωπο των κοριτσιών με το ελληνικό πλήρωμα να αποτελούν οι Παπατέρπου-Νόνη-Ασβεστά-Χαραλαμπίδου ενώ στις 12:10 θα αγωνιστεί το αντίστοιχο πλήρωμα των αγοριών με τους Γεωργίου-Εξάρχου-Φαΐτα-Καρέτσο.    

«Και τα πέντε πληρώματα μας είναι ανταγωνιστικά και θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό με στόχο τη διάκριση. Είναι ακόμα μια διοργάνωση που γίνεται στη σκιά του κορονοϊού με τις γνωστές δυσκολίες που όλοι γνωρίζουμε αλλά αυτό δε μας πτοεί και τα παιδιά θα παλέψουν για να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν» τόνισε λίγες ώρες πριν τις πρώτες κούρσες ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης.

Στη διοργάνωση θα λάβουν συνολικά μέρος 426 αθλητές κι αθλήτριες από 27 κράτη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας τις κούρσες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από εδώ