Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Όλα έτοιμα για το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας στο Παλέ Ντε Σπορ. Live stream ο αγώνας

 

Μόνο λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του 1ου Πανελλήνιο πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας που φέτος αναβαθμίζεται και αφήνει πίσω του τον Πανελλήνιο αγώνα που μας συντρόφευσε τα πέντε τελευταία χρόνια για να μπει ισάξια με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και περιλαμβάνει στο ετήσιο καλεντάρι της.

Και αυτό το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα σε ένα από τα πιο ιστορικά γυμναστήρια της Ελλάδας το Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης (Αλεξάνδρειο)το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 12:30 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ.

Ένα πρωτάθλημα που ξεκινάει με ρεκόρ συμμετοχών σε σχέση με τις προηγούμενες πανελλήνιες συναντήσεις αφού θα πάρουν μέρος  771 αθλητές (316 γυναίκες-455 άνδρες) από 12 έως 70 και παραπάνω ετών. Στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν και αθλητές-τριες Special Olympics  οι οποίοι θα ανοίξουν τη διοργάνωση αγωνιζόμενοι στην απόσταση των 500μ. ενώ στις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες υπάρχουν αγωνίσματα των 500μ. των 1000μ. και των 2000μ. Στην απόσταση των 2000μ. θα διεξαχθούν και οι σκυταλοδρομίες που θα κλείσουν το πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες.

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα είναι παρούσα όλη η κωπηλατική οικογένεια Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, και πρωταθλητές Ευρώπης  βαλκανιονίκες, πανελληνιονίκες, νέοι κωπηλάτες/τριες, τμήματα ενηλίκων, ελεύθεροι αθλούμενοι.

Εκτός από την ΕΚΟΦΝΣ σημαντικοί αρωγοί στην διοργάνωση είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , ο Δήμος Θεσσαλονίκης και βέβαια τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης και το άξιο προσωπικό τους που μαζί με την Επιτροπή Διοίκησης του Παλέ έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα μεταδοθεί σε LIVE STREAM από της επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook και από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YOUTUBE μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ.