Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Στέφανος Ντούσκος και Τζιάνι Ποστιλιόνε βραβεύτηκαν από το Υπ. Παιδείας την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Σε σχολεία όλης της Ελλάδας παρουσιάστηκε η Κωπηλασία (ΦΩΤΟΣ)

 

Μια ακόμη βράβευση για τον Στέφανο Ντούσκο και τον ομοσπονδιακό προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε. Σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και ο προπονητής του βρέθηκαν προσκεκλημένοι του Υπουργείου Παιδείας σε εκδήλωση στο Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας συνοδευόμενοι από τον δις Ολυμπιονίκη και έφορο Εθνικών ομάδων της ΕΚΟΦΝΣ Βασίλη Πολύμερο όπου και τιμήθηκαν για την επιτυχία το περασμένο Ιούλιο.

Παρόντες μέλη της ασημένιας Ολυμπιακής ομάδας πόλο και παραολυμπιονίκες όπου μίλησαν στα παιδιά δημοτικών σχολείων , έπαιξαν μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές και θαυμάστριες τους.       

Σε σχολεία όλης της Ελλάδας η Κωπηλασία 

Πολλά επίσης σωματεία με πλούσια δράση στη κωπηλασία όπως ο Όμιλος αρετών , ο ΝΑΟ Κέρκυρας , ο ΕΝΟΑ και η "Δημήτριας" επισκέφτηκαν με αθλητές του σχολεία στις περιοχές που εδρεύουν και παρουσίασαν το άθλημα στους μαθητές που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.