Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κ23 στο Ρατσίτσε για τρία ελληνικά πληρώματα

 

Με την συμμετοχή των τριών από τα επτά πληρώματα με τα οποία μετέχει η Ελλάδα ξεκινάει αύριο Τετάρτη στο Ρατσίτσε της Τσεχίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κάτω των 23 ετών.

Συνολικά οι αγώνες θα ξεκινήσουν με τα προκριματικά εννιά αγωνισμάτων από τα 22 του προγράμματος που θα διεξαχθούν από τις 16:00 (ώρα Ελλάδας) και μετά.

Μάλιστα και τα τρία ελληνικά πληρώματα αφορούν στα αγόρια . Πιο συγκεκριμένα  την αρχή θα κάνει η δίκωπος των αγοριών με τους Δημήτρη Ζωγράφο και Παύλο Φαΐτα που θα πάρουν μέρος στην 2η προκριματική σειρά στις 16:35 ώρα Ελλάδας με στόχο τη μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.

Θα ακολουθήσει η τετράκωπος άνευ των αγοριών που θα πάρουν μέρος στην 3η προκριματική σειρά στις 17:20 με τους Λεωνίδα Τζουμέζη-Ζήση Μπουκουβάλα-Στέφανο Καπάκογλου-Θόδωρο Λαπίκοφ (φωτό) να θέλουν τη 1η ή τη 2η θέση για να περάσουν στα ημιτελικά.

Τελευταίος για αύριο ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελ βαρών που θα αγωνιστεί στην 4η προκριματική σειρά στις 17:50 έχοντας  το δύσκολο έργο να πάρει την 1η θέση την μοναδική που οδηγεί στα ημιτελικά απευθείας , σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ.