Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ξεκινάει τη Δευτέρα (4/1) το πρώτο κοινόβιο του 2021

 

Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ξεκινάει το πρώτο προπονητικό κοινόβιο του 2021 με την συμμετοχή 13 αθλητών κι αθλητριών από 8 σωματεία όλης της χώρας.

Πρόκειται για τους/τις: Ι.Καλανδαρίδη, Α.Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Ζ.Μπουκουβάλα (Ομ.Ερετών), Σ.Ντούσκο, Θ.Παλαιοπάνο, Λ.Παλαιοπάνο (ΝΟΙ),Α.Κυρίδου, Μ.Κυρίδου, Χ.Μπούρμπου (ΝΟΘ), Ζ.Φίτσιου (ΙΟΘ), Ε.Φράγκου (ΝΟΓ), Ε.Αναστασιάδου (ΝΟΚ),Σ.Σουλαρίκα (ΝΑΟΚΘ).

Το προπονητικό κοινόβιο θα διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα , αφού αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου , βάζοντας πλέον τα ελληνικά πληρώματα στην τελική ευθεία για τις μεγάλες προκλήσεις που έχουν μπροστά του όπως τα διεθνή πρωταθλήματα και κυρίως τις ρεγκάτες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο που έχουν προγραμματιστεί μετά τη περσινή αναβολή να γίνουν τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η ΕΚΟΦΝΣ εύχεται σε όλη την κωπηλατική οικογένεια κυρίως υγεία για τη νέα χρονιά και στους Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους που έχουν βάλει για το 2021.