Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Γιορτή της Κωπηλασίας το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής στην Κατερίνη. Αναλυτικά αποτελέσματα

 

Μια πραγματική γιορτή στήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού σταθμού της Κατερίνης όπου πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας.

Καλεσμένοι χίλιοι και πλέον θεατές αλλά και περισσότεροι από 800 αθλούμενοι που πήραν μέρος στη διοργάνωση καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ καθώς και περισσότεροι από πέντε χιλιάδες θεατές που αφού δεν μπορούσαν να βρίσκονται με φυσική παρουσία στην Κατερίνη παρακολούθησαν για επτά και πλέον ώρες τις μεγάλες κόντρες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από 12 ετών μέχρι και 70 από το Live stream του αγώνα στο κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube.

"Μαέστρος" της σπουδαίας αυτής «ορχήστρας» που έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και Παγκόσμιος πρωταθλητής εδώ και πολλά χρόνια ο Κώστας Καρυώτης που με την ομάδα του κέρδισε τις εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια τόσο από την Κωπηλατική Ομοσπονδία , δια του προέδρου της Γιάννη Βράμπα που ήταν παρόν, όπως και σχεδόν όλα τα μέλη του ΔΣ, όσο και από θεατές και αγωνιζόμενους.

Όλοι έφυγαν χαρούμενοι γεμάτοι ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην πόλη που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα από την Ομοσπονδία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Στις στιγμές που ξεχώρισαν κατά την επτάωρη διοργάνωση έμειναν , η παρουσία της Ολυμπιακής ομάδας που παραβρέθηκε στην Κατερίνη ερχόμενη αυθημερόν από το προπονητικό κοινόβιο στο Σχοινιά , με τους περισσότερους μάλιστα αθλητές να αγωνίζονται στις κατηγορίες τους αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκαν από τον διοργανωτή ΝΟ Κατερίνης, όπως και η στιγμή που αγωνίστηκε στην ηλικιακή του κατηγορία ο Κώστας Καρυώτης και πήρε την 1η θέση δείχνοντας ότι η τέχνη του κωπηλάτη δεν ξεχνιέται.  

Όλη τη διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστής Κωπηλασίας μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στο YouTube.