Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στη Σούδα. Το δώρο του Δήμου Χανίων στον ΝΑΟΣ

 

Τα πρώτα δείγματα για το μέλλον της κωπηλασίας έδωσαν οι 120 νεαροί κωπηλάτες που πήραν μέρος στον 1ο αγώνα της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διεξάγεται το σαββατοκύριακο στη Σούδα των Χανίων στη Κρήτη.

Στις συνολικά 16 προκριματικές κούρσες που έγιναν στο θαλάσσιο χώρο των Ναυταθλητικών Εγκαταστάσεων Σούδας το ταλέντο, τα πάθος και οι υγιής ανταγωνισμός ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν με τον διοργανωτή ΝΑΟ Σούδας να έχει φροντίσει για τις ιδανικές αγωνιστικές και οργανωτικές συνθήκες.

Λίγες ώρες νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στους ίδιους χώρους κατά την Τελετή Έναρξης όπου παρέλασαν αντιπροσωπείες αθλητών από όλα τα σωματεία που παίρνουν μέρος παρουσία σύσσωμου του προεδρείου της ΕΚΟΦΝΣ και πολλών μελών του ΔΣ ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημαντηράκης δώρισε μια βάρκα στο ΝΑΟΣ σκορπώντας τον ενθουσιασμό τόσο στους αθλητές όσο και στη διοίκηση του Ομίλου η οποία μάλιστα «βαφτίστηκε» ΚΥΔΩΝΑΣ .

Στο στιγμιότυπο ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημαντηράκη κατά την Τελετή έναρξης

Οι αγώνες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή . Τα αποτελέσματα της 1ης μέρες μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ και τα φύλλα αγώνα της Κυριακής ΕΔΩ