Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Συνάντηση Γιάννη Βράμπα με το νέο πρόεδρο του Ομίλου Ερετών και επίσκεψη στον ΝΑΟΣ

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας όπου έκανε την πρώτη γνωριμία με νέο πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Βράμπα πραγματοποίησε ο επίσης νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ομίλου Ερετών κ. Σπύρος Σπυρίδων.

Οι δύο άνδρες έκαναν μια πρώτη συζήτηση για την ανάπτυξη της κωπηλασίας και τους τρόπους συνεργασίας του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου στην Ελλάδα με την Κωπηλατική Ομοσπονδία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο διάστημα όπου θα τεθούν επί τάπητος  προτάσεις ιδέες για την κοινή αγάπη προς την κωπηλασία.   

 

Επίσκεψη στο ΝΑΟ Σαλαμίνας

Λίγες ώρες νωρίτερα ( το πρωί της Κυριακής)  ο νέος πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί από κοντά τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟ Σαλαμίνας μετά από πρόσκληση του προέδρου του και μέλους του ΔΣ της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Αντώνη Αργυρίου. Ο Γιάννης Βράμπας ξεναγήθηκε στις  εγκαταστάσεις του ΝΑΟΣ ενώ συναντήθηκε και με τον επικεφαλής προπονητή του σωματείου Αλέκο Περάματζη από τον οποίο ενημερώθηκε για τα αγωνιστικά τμήματα.

Το επόμενο διάστημα και όταν χαλαρώσουν περισσότερο τα μέτρα της πανδημίας ο νέος πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ θα επισκεφτεί όλα τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας ανά την Ελλάδα προκειμένου να γνωρίσει τα μέλη τους από κοντά , να δει τις εγκαταστάσεις τους και να ακούσει τους προβληματισμούς αθλητών, προπονητών και στελεχών .