Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στην ψηφοφορία του ΠΣΑΤ ο Στέφανος Ντούσκος

 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Στέφανος Ντούσκος είναι ανάμεσα στους τρείς επικρατέστερους για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς που μας αφήνει στην ετήσια ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) που συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια ζωής.

Οι άλλοι δύο συνυποψήφιοι είναι ο πρωταθλητής της Ενόργανης Λευτέρης Πετρούνιας και ο πρωταθλητής του Στίβου Μίλτος Τεντόγλου.

Οι επικρατέστερες υποψήφιες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του 2023 είναι οι : Άννα Κορακάκη (σκοποβολή) , Άννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (στίβος), ενώ η Ευαγγελία Αναστασιάδου με 15 ψήφους κατέλαβε την 19η θέση

Στην κατηγορία καλύτερη ομάδα της χρονιάς  η Δίκωπος άνευ νέων γυναικών πήρε την 16η θέση με 12 βαθμούς. Επικρατέστερες για κορυφαία ομάδα της χρονιάς ο: ΑΕΚ (ποδόσφαιρο), Ολυμπιακός (μπάσκετ), Εθνική πόλο Ανδρών.   

Οι τελικοί νικητές, οι κορυφαίοι για το 2023 θα ανακοινωθούν στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΤ το απόγευμα της Πέμπτης 21/12 που θα γίνει σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.