Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Έκλεισε θέση στον τελικό του προολυμπιακού της Λουκέρνης η Αννέτα Κυρίδου

 

Απευθείας στον μεγάλο τελικό του σκιφ της προολυμπιακής ρεγκάτας της Λουκέρνης την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο προκρίθηκε η Αννέτα Κυρίδου και θα έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούραση πριν τη μεγάλη κούρσα   

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε αποφασιστικά στη κούρσα και τερμάτισε 2η σε 7:44.82 σχεδόν μαζί με την αθλήτρια από την Λευκορωσία  που πήρε την 1η θέση με 7:44.31 και ήταν οι δυο που πήραν τα εισιτήρια για τον τελικό της Δευτέρας.

Αντίθετα τα άλλα δυο πληρώματα μας θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία των επαναληπτικών σήμερα νωρίς το απόγευμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους τελικούς. Πιο αναλυτικά   

Την 4η θέση στον προκριματικό του διπλου σκιφ των ανδρών κατέλαβαν οι Γιαννης Καλανδαρίδης-Αντωνης Παπακωνσταντίνου. Οι δυο πρωταθλητές μας τερμάτισαν σε 6:35.78 και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουν για τα ημιτελικά στον απογευματινό επαναληπτικό που ήταν να γίνει το πρωί του Σαββάτου αλλά λόγω καιρικών συνθηκών υπήρξαν αλλαγές και οι επαναληπτικοί θα γίνουν σήμερα περίπου στις 6μμ.

Την 4η θέση στον προκριματικό του διπλου σκιφ ελ βαρών κατέλαβαν και οι Ευαγγελία Αναστασιάδου- Ζωή Φίτσιου Τα δυο κορίτσια τερμάτισαν σε 7:25.43 και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό για την πρόκριση στα ημιτελικά λίγο πριν τις 6μμ.