Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Στη Σούδα 120 αθλητές για την Πανελλήνια Συνάντηση Aνάπτυξης

 

Με την συμμετοχή 120 νεαρών αθλητών κι αθλητριών (γεννημένοι το 2007,2008,2009) ανοίγει σήμερα στη Σουδα της Κρήτης η αυλαία της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διοργανώνει ο ΝΑΟ Σούδας υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.

Οι αγώνες που έχουν πλέον πάρει το χαρακτήρα θεσμού στην Ελληνική κωπηλασία και αποτελούν το πρώτο σκαλοπάτι για τους νέους αθλητές να πάρουν το βάπτισμα του πυρός και να διαγράψουν τη δική τους πορεία στο άθλημα θα φιλοξενηθούν στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας στις εγκαταστάσεις του οποίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή (2/7) η τελετή έναρξης με την παρουσία των τοπικών αρχών του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Βράμπα και αντιπροσωπειών από τα 13 σωματεία που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να πάρουν μέρος.

Το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί οι προκριματικοί και οι επαναληπτικοί στα 10 αγωνίσματα του προγράμματος και την Κυριακή οι ημιτελικοί και οι τελικοί. Και τις δυο μέρες το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 08:00.  

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ