Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κ23 η Αναστασιάδου με Παγκόσμιο ρεκόρ. Πέρασε και η Κοντού.Τέσσερις συμμετοχές αύριο Τρίτη

 

Ιδανική πρεμιέρα για τα ελληνικά κουπιά στο διπλό παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκίνησε σήμερα στο Βαρέζε της Ιταλίας. Διπλή συμμετοχή και διπλή πρόκριση και μάλιστα με τη μια να συνοδεύεται με Παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αναστασιάδου που πήρε την 1η θέση στον προκριματικό του σκιφ ελ βαρών στη κατηγορία Κ23 με χρόνο 7:24.59 που είναι νέο Παγκόσμιο ρεκόρ και βέβαια πήρε την μοναδική απευθείας πρόκριση που έδινε η σειρά για τα ημιτελικά.

Λίγο αργότερα στο αντίστοιχο αγώνισμα το βαρύ η Μιλένα Κοντού πήρε τη 2η θέση στον προκριματικό με 7:30.55 και μαζί με την Γερμανίδα Φέστερ που ήταν 1η με 7:27.01 προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά.

Αύριο Τρίτη θα πάρουν μέρος στις 10:25 ώρα Ελλάδας στο προκριματικό του διπλού σκιφ αγοριών Κ23 οι  Παύλος Φαϊτας-Στέφανος Καπάκογλου με τους δυο πρώτους της Κούρσας να περνάνε στα ημιτελικά , στο αντίστοιχο διπλό ελαφρύ οι Στάθης Τριανταφύλλου-Σταύρος Σημεωνίδης θα παλέψουν για μια από τις δυο πρώτες θέσεις που επίσης οδηγούν στα ημιτελικά , επίσης στις 12:35 θα αγωνιστούν οι  Ευαγγελία Φράγκου-Χριστίνα Μπούρμπου και στις 12:55 οι Δημητρης Μπουκουβάλας-Ζήσης Μπουκουβάλας θα αγωνιστουν στα προκριματικά της δικώπου Κ23 για μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.