Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μεγάλη μονομαχία ΝΟΙ-ΝΟΘ για τη θέση του πολυνίκη στους Έφηβους. Επικράτηση στο φινάλε για τα Γιάννενα

 

Συγκλονιστικές μάχες μέσα στο νερό επιφύλασσε η προτελευταία μέρα του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Καστοριά και περιελάβανε 18 τελικούς στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών -23 και Εφήβων-Νεανίδων.

Αποκορύφωμα η μονομαχία ανάμεσα στο ΝΟ Ιωαννίνων και τον ΝΟ Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση της κορυφής στον πίνακα των μεταλλίων της ημέρας.

Οι δυο ιστορικοί σύλλογοι κατέκτησαν από 9 συνολικά μετάλλια και μάλιστα από 5 χρυσά μετάλλια ο καθένας ωστόσο ο ΝΟΙ ήταν αυτός κατέκτησε τη 1η θέση του σχετικού πίνακα (όπως και στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων την Τετάρτη) αφού κέρδισε ένα παραπάνω ασημένιο μετάλλιο από τον ΝΟΘ  (δυο συνολικά) ενώ πήρε ακόμη δυο χάλκινα έναντι τριών που κέρδισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όλες οι κούρσες ωστόσο ήταν ξεχωριστές  και με έντονο συναγωνισμό που μεταφέρθηκε και στο κοινό που κατέκλεισε κάθε σημείο της πόλης που είχε οπτική επαφή με τον αγωνιστικό. Όσοι δεν κατάφεραν να  βρεθούν στην πανέμορφη Καστοριά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό την 4η μέρα του πρωταθλήματος μέσω του Livestream της Ομοσπονδίας που για μια ακόμη χρονιά έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του αθλήματος να θαυμάσουν τους αθλητές και τα πληρώματα.

Την μετάδοση του Σαββάτου μπορείτε να την ξαναδείτε ΕΔΩ 

Τον πίνακα των μεταλλίων στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Γυναικών ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα όλων των τελικών του Σαββάτου ΕΔΩ.

                     Φινάλε αύριο με 20 τελικούς 

Η αυλαία του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος θα πέσει αύριο Κυριακή με τους 20 τελικούς της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Νέων ανδρών. Ο πρώτος τελικό αυτός της τετρακώπου άνευ των γυναικών θα ξεκινήσει στις 08:30 ενώ ο τελικός των οκτακώπων των ανδρών ο οποίος παραδοσιακά κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 13:15. Εξυπακούεται ότι και το αυριανό πρόγραμμα θα μεταδοθεί LIVESTREAM από την ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ και τη σελίδα της στο Facebook 

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα της Κυριακής ΕΔΩ