Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Με 14 αθλητές η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών και την προολυμπιακή ρεγκάτα

 

Συγκεντρώνονται από αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι αθλητές κι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας από 25 έως 28 Απριλίου το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και Ρεγκάτα Ολυμπιακής πρόκρισης για τα τελευταία πληρώματα που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Στο κοινόβιο έχουν προσκληθεί 14 επίλεκτοι αθλητές κι αθλήτριες οι οποίο θα παραμένουν στο Σχοινιά μέχρι τις 22 Απριλίου. Οι ίδιοι αθλητές θα προετοιμαστούν αργότερα και για την τελική Προολυμπιακή ρεγκάτα που γίνεται παραδοσιακά στη Λουκέρνη και φέτος θα διεξαχθεί 19-21 Μαΐου.    

Πρόκειται για τους παρακάτω αθλητές :

Ντούσκος Στέφανος (ΠΝΟΙ), Αναστασιάδου Ευαγγελία (ΝΟΚ), Μπούρμπου Χριστίνα (ΝΟΘ), Φίτσιου Ζωή (ΝΟΜΑΥΡ), Κοντού Μιλένα (ΝΟΜ), Γκαϊδατζής Πέτρος (ΝΑΟΚΘ), Παπακωνσταντίνου Αντώνης (ΕΝΟΑ), Καλανδαρίδης Γιάννης (ΕΝΟΑ), Παλαιοπάνος Θανάσης (ΝΟΙ), Χωλόπουλος Νίκος (ΝΟΜΑΥΡ), Ασβεστά Ιωάννα (ΝΟΘ), Φράγκου Ευαγγελία (ΝΟΓ), Λιόλιου Γ. (ΝΟΚοζ), Μπουκουβάλας Ζ (ΝΟΙ).