Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

15η ΠΑΝ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Πολυνίκης ο ΝΟΘ στη λίμνη Βόλβη

 

Με άκρως ανταγωνιστικούς τελικούς ολοκληρώθηκε στο λίμνη Βόλβη η β΄φάση της 15ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης για αρχάριους νεαρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες που κάνουν το πρώτο βήμα στην αγωνιστική κωπηλασία στη ώρα μας.

Πολυνίκης όπως και στον πρώτο αγώνα στη Καστοριά στις αρχές Ιουλίου, ο ΝΟ Θεσσαλονίκης ο οποίος στους δέκα τελικούς του προγράμματος κέρδισε 3 χρυσά , 1 ασημένιο κι ένα χάλκινο (είχε κερδίσει 2 χρυσά, 3 ασημένια).

Ακολούθησε ο ΝΟ Γιαννιτσών με 2 χρυσά , 1 ασημένιο, 1 χάλκινο  ενώ 2 χρυσά κατέκτησε και ο Όμιλος Ερετών. Ο ΝΟ Κατερίνης κατέκτησε 1 χρυσό, 3 ασημένια κι 1 χάλκινο , το Πενθελινό 1 χρυσό, 1 ασημένιο , 1 χάλκινο ενώ το Μαυροχώρι 1 χρυσό κι 1 χάλκινο.

Ο ΝΟ Κοζάνης κατέκτησε 1 ασημένιο και 3 χάλκινα,o NO Σούδας, ο ΟΦΘ και ο ΠΝΟΙ από ένα ασημένιο και ο ΝΑΟ Σαλαμίνας 2 χάλκινα . Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής ΕΔΩ

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι έλαβαν μέρος αλλά και στους συνδιοργανωτές της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας  τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης αλλά και τον Δήμο Βόλβης.