Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Απόλυτη ομοφωνία και άριστο κλίμα στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ

 

Ομόφωνα και μέσα σε άριστο κλίμα εγκρίθηκαν όλοι οι διοικητικοί και οικονομικοί απολογισμοί καθώς και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής κατά τη  διάρκεια  της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που  πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Το παρών έδωσαν  εκπρόσωποι 22 σωματείων από όλη την Ελλάδα από  τους οποίους μόνο ο ένας δεν είχε  δικαίωμα ψήφου.

Την εισαγωγή έκανα ο πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας που καλωσόρισε τους εκπροσώπους ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Συνέλευσης και γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς που ξεκίνησε τις εργασίες της Συνέλευσης.

Αρχικά διαβάστηκαν οι εκθέσεις των εφόρων : Εθνικών ομάδων Βασίλη Πολύμερου , Αγώνων Κώστα Παπαγιάννη, του Αντιπροέδρου Παράκτιας κωπηλασίας Κώστα Δίτσιου, αντιπροέδρου κλειστής κωπηλασίας Γιώργου  Δημουλή, Ανάπτυξης Θεοδώρας Κιφωνίδου, υλικού Βασίλη Λυκομήτρου ,εγκαταστάσεων και Δημοσίων σχέσεων Αντώνη Αργυρίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής Ναούμ Μπούση.

Το λόγο ακολούθως πήρε για την οικονομική διαχείριση η Ταμίας της Ομοσπονδίας Πέπη Κελαϊδή ενώ λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των σωματείων που έθεσαν εκ νέου το σοβαρό θέμα του Αιγιαλού που βρίσκεται στα χέρια  της Πολιτείας.

Το παρών  στη  ΓΣ  έδωσαν ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Μωυσίδης καθώς και η Λία Τρίκα που μετά από πολλά χρόνια στη θέση της προϊσταμένης των διοικητικών υπηρεσιών συνταξιοδοτήθηκε ενώ στη συνέλευση εκπροσώπησε μαζί με τον Α.Αργυρίου του ΝΑΟ Σαλαμίνας. Αμφότεροι κατάχειροκροτήθηκαν από τους παραβρισκόμενους.

Οι εκπρόσωποι  των σωματείων στο τέλος της διαδικασίας ψήφισαν  ομόφωνα και την διαγραφή των 23 σωματίων που  δεν  έουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο  της ΓΓΑ με εξαίρεση δυο ιστορικά σωματεία από  την Αίγυπτα για τα οποία θα γίνει ερώτηση στο Υπουργείο Αθλητισμού.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης καλύφθηκαν απευθείας  με Live stream από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και τα κοινωνικά δίκτυα.