Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Οι αριθμητικές συμμετοχές στα αγωνίσματα των ελληνικών πληρωμάτων

 

Μαζική αναμένεται η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που ξεκινάει την Παρασκευή στο Ρατσίτσε της Τσεχίας με τα ελληνικά πληρώματα να έχουν μεγάλο ανταγωνισμό στην προσπάθειά τους για διάκριση.

Πιο αναλυτικά τις περισσότερες συμμετοχές έχει το σκιφ των ανδρών όπου μετέχει ο Βασίλης Αγγελόπουλος όπου έχουν δηλώσει συνολικά μέρος 23 πληρώματα.

Ακολουθεί το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών όπου οι Γιάνναρος-Μαγδανής θα αγωνιστούν μαζί με άλλα 20 πληρώματα . Το σκιφ ελ βαρών βαρών όπου θα αγωνιστεί ο Λευτέρης Κόνσολας συγκεντρώνει 19 συνολικά αθλητές ενώ η τετράκωπος άνευ όπου θα αγωνιστούν οι Άγγελος Γιαννατζης-Στέφανος Ντούσκος-Απόστολος Γιάννατζης-Νίνος Νικολαϊδης (ΦΩΤΟ) έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 πληρώματα όσα και στο σκιφ των γυναικών που θα αγωνιστεί η Κατερίνα Νικολαϊδου. Τέλος στο διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών όπου αγωνίζονται οι Πέργουλη-Εμμανουηλίδου θα πάρουν μέρος 11 συνολικά πληρώματα.

Από τους 532 αθλητές κι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος οι άνδρες είναι 262 στη βαριά και 91 στα ελαφρά και οι γυναίκες 145 στη βαριά και 36 στην ελαφριά.