Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ο ΝΟΙ πολυνίκης στη Καστοριά και πρωταθλητής Ελλάδας στο 88ο Παν. Πρωτάθλημα

 

Με πολυνίκη αλλά τελικό πρωταθλητή για το 2022 τον ΝΟ Ιωαννίνων έπεσε η αυλαία του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή που είχαν πάρει και πέρυσι κατακτώντας στην Β΄Φάση του 88ου Παν. Πρωταθλήματος της Καστοριάς 4 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο και σε συνδιασμό με  τα 7 χρυσά που είχαν κερδίσει στην Α΄Φάση ξεπέρασαν  τον ΟΕΑΝΑΒ   και βρέθηκαν στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων.

Οι 11 τελικοί της Καστοριάς ήταν άκρως ανταγωνιστικοί με τους 4 απ αυτούς να καταλήγουν στα πληρώματα του ΝΟΙ οι δυο κατέληξαν στον ΝΟΒΑ ενώ από ένα χρυσό κατέκτησαν οι ΝΟΘ, ΙΟΘ, ΝΟ Μαυροχωρίου, ΝΟΚ και ΠΝΟΙ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών ΕΔΩ.

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στον υγρό στίβο της λίμνης της Καστοριάς προκειμένου να παρακολουθήσουν τους τελικούς και να χειροκροτήσουν τους νικητές των 11 τελικών καθώς και τα πληρώματα ΑΜΕΑ που πήραν μέρος σε αγώνες επίδειξης.

Αναλυτικά τον πίνακα μεταλλίων της Β΄Φάσης μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ και τον συγκεντρωτικό πίνακα μεταλλίων του 88ου Παν Πρωταθλήματος ΕΔΩ