Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Μόνο για αθλητές σωματείων ο 5ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

 

Η Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. με λύπη της ανακοινώνει ότι οι δηλώσαντες συμμετοχή αθλούμενοι ιδιώτες και γυμναστήρια δεν μπορούν να συμμετέχουν στον 5ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας της 18ης Δεκεμβρίου 2021.

Η Ομοσπονδία διαβεβαιώνει όλους τους εμπλεκόμενους ότι έως και σήμερα εξάντλησε κάθε δυνατότητα και προσπάθεια προς όλους τους εμπλεκόμενους αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς φορείς προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι (αθλούμενοι μη έχοντες δελτίο αθλητικής ιδιότητας της ΕΚΟΦΝΣ) να συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα.

Παρόλα αυτά, τα εμπόδια δεν μπόρεσαν δυστυχώς να ξεπεραστούν έως και σήμερα, που εξαντλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια από μέρους μας για την έκδοση Άδειας Διεξαγωγής Αγώνων από την Περιφέρεια Αττικής, ώστε να συμμετέχουν όλοι, αθλούμενοι και αθλητές με δελτίο.

Ως εκ τούτου, ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνον με αθλητές σωματείων μελών της ΕΚΟΦΝΣ με Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας, Δελτίο Παλαιμάχου με τις αντίστοιχες Κάρτες Υγείας εν ισχύ.

Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί από όλους τους υπολοίπους, θα επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο που καταβλήθηκαν, στους αντίστοιχους λογαριασμούς.

Ζητούμε συγγνώμη για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη η οποία είναι υπεράνω κάθε ελέγχου μας!