Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

2ο ΠΑΝ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ: Ολοήμερο πρόγραμμα και μάχες με τα κύματα στη πρεμιέρα

 

 Μετά από ένα μαραθώνιο πρόγραμμα που κράτησε από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας Beach Sprint στον Άλιμο της Αττικής.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκίνησε με ήπιους ανέμους και πολύ κόσμο να παρακολουθεί από κοντά τι προσπάθειες των περίπου 100 αθλητών ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ο ασκός του Αιόλου άνοιγε περισσότερο με αποτέλεσμα ο κυματισμός να μεγαλώσει και να προξενήσει μικρές ζημιές στη σημαδούρες και κατ επέκταση καθυστερήσεις στην ομαλή διεξαγωγή των σειρών.

Η διάθεση ωστόσο και η όρεξη δεν έλλειψαν λεπτό από τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να προκριθούν και να φτάσουν ως τα τελικά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Αύριο Κυριακή και με οδηγό τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να ξεκινήσει στις 10:00 το πρόγραμμα που περιλαμβάνει δυο προημιτελικούς στο τετραπλό, 10 ημιτελικούς σε όλα τα αγωνίσματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι πέντε μεγάλοι και πέντε μικροί τελικοί προκειμένου να πέσει η αυλαία του 2ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.