Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Μεγάλη συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης το Σαββατοκύριακο στο Σχοινιά

 

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή που ξεπερνάει τους 200 αθλητές κι αθλήτριες (για την ακρίβεια 213) θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Αγώνας Αξιολόγησης το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.  

Πρόκειται για την πρώτη ευκαιρία που δίνεται από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές σε όλους τους αθλητές να διεκδικήσουν και να βάλουν υποψηφιότητα για μια θέση στα πληρώματα των Εθνικών ομάδων που θα αγωνιστούν σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς η οποία υπενθυμίζεται είναι και προολυμπιακή χρονιά.

Ο 1ος αυτός Αγώνας Αξιολόγησης αφορά σε αθλητές κι αθλήτριες των κατηγοριών  Α/Γ – Α/Γ ΕΒ – Α/Γ Κάτω των 23 ετών – Α/Γ Κάτω των 19 ετών & Α/Γ Κάτω των 17 ετών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι  η συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα αποτελεί κριτήριο για την συμμετοχή των αθλητών των κατηγοριών Α/Γ – Α/Γ U23 & Α/Γ U19  στον 2ο  Αγώνα Αξιολόγησης (25 – 26 Μαρτίου 2023) που θα είναι ο Αγώνας Επιλογής για τη Διεθνή Ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο (ITA) 31 Μαρτίου - 02 Απριλίου 2023.   

Και τις δυο ημέρες οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 07:30 ενώ το επίπεδο θα ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ και αθλητές από τη Λιθουανία, τη Σερβία και τη Σουηδία που θα αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού.