Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

89ο ΠΑΝ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Ιδανική πρεμιέρα με δυνατές κούρσες, συναγωνισμό και Γιάννη Κουρκουρίκη

 

Η πρώτη μέρα της Α΄ Φάσης του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά δεν περιελάμβανε μόνο ένα υπέρλαμπρο ήλιο χωρίς ανέμους αλλά και πολύ δυνατές κούρσες από τους περίπου 450 αθλητές κι αθλήτριες που παίρνουν μέρος.

Ελάχιστες προκριματικές σειρές ολοκληρώθηκαν με μεγάλες διαφορές των νικητών από  τους υπόλοιπους και τα περισσότερα πληρώματα έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Ασφαλώς μέσα στους δεκάδες αθλητές κι αθλήτριες ξεχωρίζουν κάποιοι που συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία στο άθλημα και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως ο μοναδικός Γιάννης Κουρκουρίκης που παίρνει μέρος στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για 40η χρονιά και μάλιστα σήμερα αγωνίστηκε στην ίδια βάρκα με τον γιό του Κυριάκο.

Κι άλλοι Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές του μακρινού παρελθόντος μπήκαν ξανά στη βάρκα για να βοηθήσουν την ομάδα τους όπως οι Γιάννης Τσίλης και Παναγιώτης Μηλιώτης με παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 που αγωνίστηκαν στις οκτάκωπες του ΝΟΙ. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Πέμπτης μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ  

Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 08:00 με τους Επαναληπτικούς όλων των κατηγοριών και θα συνεχιστεί με τους ημιτελικούς για να ολοκληρωθεί περίπου στις 13:00. Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα των 23 επαναληπτικών της Παρασκευής μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Το Σάββατο και την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί οι τελικοί (μικροί και μεγάλοι) όλων των κατηγοριών που θα καλυφθούν Live stream από το κανάλι YouTube και τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα (Facebook) της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.