Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ξεκίνησε στη Χαλκιδική το 1o Summer Rowing Camp. Μεγάλη προσέλευση παιδιών.Φωτος

 

Σε εξέλιξη στην πανέμορφη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην κατασκήνωση Yuppi βρίσκεται το 1ο Summer Rowing Camp που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας Ανάπτυξης της Κωπηλατικής Ομοισπονδίας και ειδικά της επικεφαλής της Δήμητρας Γιαννιού.

Εκατό παιδιά από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή που βάζει νέα δεδομένα στην ανάπτυξη της κωπηλασίας σε ετήσια βάση πλέον και ήδη περνούν ευχάριστες, ξέγνοιαστές καλοκαιρινές αλλά και κωπηλατικές στιγμές σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Μία εβδομάδα θα διαρκέσει συνολικά το 1o Summer Rowing Cup το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουλίου και όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά , γεννημένα από το 2006 έως το 2012 θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα μπάνια τους να παίξουν να διασκεδάσουν αλλά και παράλληλα να γυμναστούν κωπηλατικά να βελτιώσουν τεχνικές και να μάθουν από ένα μεγάλο προπονητικό επιτελείο που θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους και έχει την εποπτεία τους.

Πρόκειται , εκτός την επικεφαλής Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού και τους Απόστολο Γκουντούλα, Βασίλη Τζανίνη, Σοφία Τάσιου, Άννα Μπρέστα, Βασίλη Τσάνταρλιώτη και Μαριλένα Καραμπέρη.

Η ανταπόκριση σε αυτό το 1ο Summer Rowing Cup άνοιξε το δρόμο για την καθιέρωση της πρωτοβουλίας και τα επόμενα χρόνια καθώς και την δημιουργία κι άλλων αντίστοιχων προγραμμάτων που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη της κωπηλασίας σε κάθε σημείο της Ελλάδας.