Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Με τριακόσιες συμμετοχές η πρεμιέρα της Β΄Φάσης του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων. Απευθείας μέσω LIVE STREAM οι αγώνες

 

Στην πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων πέφτει το σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου η αυλαία του 89ουΠανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας με την διεξαγωγή της Β΄Φάσης που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

Τριακόσιοι και πλέον νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες από 24 σωματεία όλης της χώρας που στελεχώνουν 120 πληρώματα στο σύνολο θα δώσουν τις δικές τους μάχες για τη διάκριση και μια θέση στο βάθρο των νικητών στα 12 συνολικά αγωνίσματα  που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων.

Την πολυπληθέστερη ομάδα διαθέτει ο οικοδεσπότης ΝΟ Ιωαννίνων με 33 αθλητές κι αθλήτριες , ο ΝΟΙ που προηγείται μετά την πρώτη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος έχοντας κατακτήσει 13 μετάλλια (10-1-2) ενώ ακολουθούν ο ΝΟΘ με 30 αθλητές , ο ΔΝΟΗ με 22 και ο ΝΟΒΑ με 21.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ , λόγω και του ισχυρού καύσωνα που πλήττει όλη την Ελλάδα, θα ξεκινήσει στις 07:00 με τους προκριματικούς όλων των αγωνισμάτων ενώ από τις 09:30 θα ξεκινήσουν οι επαναληπτικοί με το πρόγραμμα της ημέρας  για την ασφάλεια των αθλητών και των κριτών να ολοκληρώνεται πρίν τις 11:00 αν δεν υπάρχουν απρόοπτα.

Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και την Παμβώτιδα λίμνη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο  σε LIVE STREAM από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YOUTUBE και την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ στο Facebook.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και στις οικογένειες των αθλητών   

*Το ηλεκτρονικό έντυπο της Β΄Φάσης χωρίς τις αλλαγές του προγράμματος που έχουν προκύψει μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ