Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Κλέβει καρδιές το 2ο Summer Rowing Camp στη Χαλκιδική

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στη Κρυοπηγή Χαλκιδικής το 2ο καλοκαιρινό Camp για νεαρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες που συνδιάζουν τις διακοπές με τη μάθηση και την άσκηση.

Συνολικά 92 παιδιά απο ολη την Ελλάδα βρίσκονται απο τις 19 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Yuppi υπο την επίβλεψη αλλά και την προπονητική επιμέλεια της υπεύθυνης του προγράμματος Ανάπτυξης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Δήμητρας Γιαννιού και των πολύτιμων Συνεργατών της Απόστολου Γκουντούλα, Βασίλη Τζανίνη, Γιάννη Τσίλη, Βασίλη Τσανταρλιώτη, Μαριλένας Καραμπέρη, Δανάης Τσεντεκίδου και Στράτου Χατζηαυγουστίδη.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ημέρας ασκούνται στα εργόμετρα όπου διδάσκονται τη σωστή τεχνική, διασκεδάζουν μαθαίνοντας τρόπους διάσωσης αλλα και τεχνικές πως να ανέβουν σε ενα σκιφ που εχουν την ευκαιρία να διαθέτουν στην πισίνα των εγκαταστάσεων ενω το ημερήσιο προγραμμα περιλαμβάνει και πολλή διασκέδαση με χορό θέατρο, τραγούδι και βέβαια πολλά παιχνίδια.

Το 2ο Summer Rowing Camp ολοκληρώνεται στις 25 Ιουλίου αλλά ηδη η επιτυχία του κάνει όλα τα παιδιά να τοπεριμένουν με ανυπομονησία και του χρόνου.