Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Κανονικά θα διεξαχθεί το 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Πόζναν

 

Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του 2ου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Πόζναν της Πολωνίας από 16-19 Ιουνίου 2022

Mετά απο μακρές συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους συμπεριλαμβανομένων των υγειονομικών αρχών της Πολωνίας, η εκτελεστική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, η Πολωνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και η Οργανωτική Επιτροπή επιβεβαιώνουν την διεξαγωγή του 2ου ΠΚ στο Ποζναν στις 16-19 Ιουνίου 2022.

Συμμορφούμενη με τις οδηγίες της Παγκ.Κωπηλασίας και των τοπικών αρχών Υγείας, η ΟΕ θα ετοιμάσει λεπτομερές πλάνο διαχείρισης covid19 το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης εως τις 15 Απριλίου. Σε αυτό θα επισημαίνονται όλα τα μετρα προστασίας και όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ελέγχου κατα την άφιξη και στην διάρκεια των αγώνων.

Υπάρχει η βεβαιότητα οτι τα μέτρα που σχεδιάζονται θα είναι τα κατάλληλα για την μείωση του κινδύνου διασποράς και νόσησης στην διάρκεια του αγώνα.

Κάθε ομοσπονδία είναι υπεύθυνη για την μέγιστη φροντίδα των μελών της ομάδας της στην διάρκεια των αγώνων και όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα μέτρα που προβλέπονται στο πλάνο της Οργ. Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτημάτων κρατήσεων διαμονής είναι η Τετάρτη 30 Μαρτίου και πρέπει να γίνει μέσω της Ο.Ε.