Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ξεκίνησε το "ταξίδι" της Παράκτιας Κωπηλασίας στην Ελλάδα. Πρεμιέρα με εντυπωσιακό θέαμα στο 1ο Πανελλήνιο στη Θεσσαλονίκη

 

Ήταν μια ιδανική πρεμιέρα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας Beach sprint είναι πλέον γεγονός με την πρώτη ημέρα της 1ης διοργάνωσης που εξελίχθηκε σήμερα Σάββατο στην παραλία της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης με την διεξαγωγή 53 αγώνων διπλής χρονομέτρης.

Από τις 9 το πρωί μέχρι της 4:30 το απόγευμα με ιδανικές συνθήκες σε θάλασσα και στεριά οι 100 αθλητές κι αθλήτριες έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αφού για πρώτη φορά έγινε στην Ελλάδα  Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας. «Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να λάβω μέρος πλέον και στη χώρα μου σε επίσημους αγώνες παράκτιας» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας πριν λίγες μέρες Ζωής Φίτσιου που παίρνει μέρος με τα χρώματα του σωματείου της του ΙΟΘ.

Το παρών έδωσαν πολύ φίλοι της κωπηλασίας γνωστοί και συγγενείς των αθλητών όπως και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ ενώ την εγκατάσταση κατά την διάρκεια των αγώνων επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής που δήλωσε ενθουσιασμένος με το θέαμα και τη διοργάνωση.

Και πως να μην είναι αφού όλοι οι αθλητές κι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρότι οι περισσότεροι πρωτάρηδες σε αγώνες Παράκτιας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου θα τα βρέιτε ΕΔΩ.

Αύριο Κυριακή το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10:00 με τους ημιτελικούς. Αναλυτικά τα φύλλα αγώνα των ημιτελικών μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ και το ωρολόγιο της Κυριακής ΕΔΩ.

Φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να βρείτε στις επίσημες σελίδες της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στο FACEBOOK και το INSTAGRAM