Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Τακτική Γενική Συνέλευση: Εγκρίθηκαν Προϋπολογισμός και τροποποίηση Καταστατικού, αναβλήθηκε η τροποποίηση Κανονισμού Εγγραφών-Μεταγραφών

 

Παρουσία 22 σωματείων από τα 27 που έχουν δικαίωμα ψήφου και δυο χωρίς δικαίωμα (αλλά με λόγο) πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου τις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο του Πειραιά η Τακτική Γενική Συνέλευση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που ήταν η πρώτη δια ζώσης για τους εκπροσώπους των σωματείων της μετά το ξέσπασμα της Πανδημίας .

Το Σώμα επικύρωσε ομόφωνα τα πρακτικά της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 27ης Μαρτίου 2021, όπως ομόφωνα ενέκρινε και τον Προϋπολογισμό που θα καταθέσει το ΔΣ τις επόμενες μέρες στη ΓΓΑ.

Η Τροποποίηση του Καταστατικού και η εναρμόνισή του με τον Αθλητικό νόμο εγκρίθηκε ομόφωνα επί της αρχής και με πλειοψηφία κατόπιν ψηφοφορίας δύο άρθρων.

Ακόμη, αναβλήθηκε για την επόμενη Γενική Συνέλευση  η τροποποίηση  του Κανονισμού Εγγραφών-Μεταγραφών σύμφωνα με το νέο Αθλητικό νόμο προκειμένου να τον μελετήσουν τα σωματεία και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Τέλος ομόφωνα απονεμήθηκε ο τίτλος του «Επίτιμου Προέδρου» στον Ιωάννη Μωυσίδη που επι δεκαετίες υπηρέτησε το άθλημά μας από πολλές θέσεις μέσα στο ΔΣ καθώς θήτευσε και στον προεδρικό θώκο , ο οποίος αποσύρθηκε την περασμένη άνοιξη από τα κοινά.   

Πριν την έναρξη των εργασιών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου μέλους του ΔΣ Θανάση Μητρούση.