Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

89ο ΠΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Ο ΝΟ Καστοριάς πολυνίκης στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Κ23

 

Με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς να κατακτά στο «νήμα» από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων  και για ένα ουσιαστικά μετάλλιο τον τίτλο του πολυνίκη στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών Κάτω των 23 έπεσε η αυλαία της 3ης ημέρας της Α΄Φάσης του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο ΝΟ Καστοριάς κατέκτησε 5 χρυσά , 2 ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο στους 17 τελικούς που πραγματοποιήθηκαν σήμερα ενώ ο ΝΟ Ιωαννίνων ακολούθησε με 5 χρυσά και ένα ασημένιο , ενώ στην 3η θέση του πίνακα των μεταλλίων κατέκτησε ΝΟ Βόλου & Αργοναύτες με 2 χρυσά , τρια ασημένια κι ένα χάλκινο. Αναλυτικά δείτε τον πίνακα των μεταλλίων του Σαββάτου ΕΔΩ

Και στη βαθμολογία ο ΝΟΚ  πήρε την 1η θέση με 98,5 βαθμούς ενώ 2ος ήταν ο ΝΟΙ με 95,5 β και στη 3η θέση ο ΝΟΒΑ με 91β. Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ.

Ο εξαιρετικός καιρός δεν βοήθησε μόνο τους εκατοντάδες θεατές να παρακολουθήσουν πολύ δυνατές κούρσες, ανάμεσα τους και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, αλλά και όλα τα πληρώματα να δείξουν τη δουλειά που έκαναν όλο το χρόνο προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Το κυρίως πιάτο της Α΄Φάσης του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος έρχεται την Κυριακή το πρωί με τους 19 τελικούς των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών βαρών όπου και θα κορυφωθεί η μάχη για τον πολυνίκη της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 08:30 και αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 13:00. Αναλυτικά το ωρολόγιο της Κυριακής ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι όπως και σήμερα έτσι και αύριο όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα θα μεταδοθεί σε Live Stream  από το YouTube.