Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Αύριο η γιορτή της Ελληνικής κωπηλασίας. Βραβεύονται οι κορυφαίοι του 2023

 

Η μεγάλη γιορτή , η γιορτή των κορυφαίων  της ελληνικής κωπηλασίας έφτασε και  φέτος. Το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) στις 7μμ στον γνώριμο και φιλόξενο χώρο του αμφιθεάτρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Κωπηλατική Ομοσπονδία θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που ανέβασαν την  γαλανόλευκη  ψηλά σε όλα τα σημεία του κόσμου όπου αγωνίστηκαν οι Εθνικές ομάδες το 2023. Θα τιμηθεί όπως πάντα και  ο πρωταθλητής και πολυνίκης σύλλογος που και πέρυσι όπως είναι γνωστό ήταν ο ΝΟ Ιωαννίνων.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος που εκτός των άλλων διακρίσεων του πήρε την περασμένη χρονιά και την πρόκριση για το Παρίσι ενώ σε λίγες μέρες , την  Τρίτη 16  Απριλίου θα γίνει ο πρώτος λαμπαδηδρόμος που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα στο ταξίδι από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι την  τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων τον ερχόμενο Ιούλιο στην πόλη του Φωτός.

Την παρουσίαση της γιορτής θα κάνει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κατερίνα Αναστασοπούλου ενώ και φέτος όλη η εκδήλωση  θα καλυφθεί απευθείας με Live stream από το κανάλι της ΕΚΟΦΝΣ στο YouTube στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας και στα κοινωνικά δίκτυα.  

Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές μας.