Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

14η Παν. Συνάντηση Ανάπτυξης. Εξαιρετικά δείγματα από το "νέο αίμα"στη Κέρκυρα.Αποτελέσματα-Φωτογραφίες

 

Το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας , οι αυριανοί πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες , τα νέα παιδιά ηλικίας από 12 έως 14 ετών που μπαίνουν για τα καλά στα βαθιά του αθλήματος έδωσαν μερικά  δείγματα από το ταλέντο τους στην πρεμιέρα του 2ουφετινού αγώνα της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διεξάγεται στην περιοχή Γουβιές της Κέρκυρας.

Οι περίπου 200 κωπηλάτες από όλη την Ελλάδα  έδειξαν ότι αύριο Κυριακή στους 10 τελικούς του προγράμματος θα δώσουν τα πάντα για να ανέβουν στο βάθρο της διοργάνωσης με την οποία ξεκινούν την πορεία τους στο άθλημα.

Όμορφες κούρσες, συναγωνισμός και αθλητικό πνεύμα διαμόρφωσαν μια πολύ όμορφη εικόνα που κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον για φίλους και συγγενείς που βρέθηκαν στο χώρο των αγώνων. Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου ΕΔΩ

 

Το πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει με 7 ημιτελικούς στις 08:14 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι δέκα τελικοί της διοργάνωσης.

Το βράδυ της Παρασκευής είχε ανοίξει τυπικά η διοργάνωση με την παρέλαση των σωματείων και τους λόγους του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Βράμπα και του αντιπροέδρου Γιώργου Δημουλή που με τον ΝΑΟ Κέρκυρας είναι οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης.