Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Φινάλε με 8 μετάλλια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας η Ελλάδα με 18 μετάλλια στο σύνολο. Φωτογραφίες

 

Δύο χρυσά , τέσσερα ασημένια και  δυο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της Εθνικής ομάδας κατά την τελευταία ημέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος η αυλαία του οποίου έπεσε για φέτος στη λίμνη Οχρίδα στη Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας.

Έτσι τα γαλανόλευκα κουπιά επιστρέφουν στην Ελλάδα με 18 συνολικά μετάλλια (μαζί με τα 10 του Σαββάτου) έχοντας φτάσει μέσα στο διήμερο στην κατάκτηση  4 χρυσών , 6 ασημένιων και 6 χάλκινων μεταλλίων.

Στη γενική  βαθμολογία η Ελλάδα πήρε  τη 3η θέση με 73 βαθμούς πίσω από την Τουρκία που συγκέντρωσε 80β. και τη Ρουμανία που πήρε επίσης 80β.

Στα αγόρια ήταν πρώτη η Τουρκία με 53β. δεύτερη η Ελλάδα με 46β. και τρίτη η Ρουμανία με 42β. Στα κορίτσια η Ρουμανία ήταν πρώτη με 38β. και η Ελλάδα με την  Τουρκία στη 2η θέση έχοντας από 27 β.

Αναλυτικά οι θέσεις των ελληνικών πληρωμάτων την Κυριακή:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Τετραπλό σκιφ Κορασίδων:Χ.Παπαϊωάννου-Ν.Ντάρα-Ε.Νάτσιουλα-Σ.Δαλιδου

Τετραπλό σκιφ Παίδων:Χ.Αρετης-Π.Φοροζίδης-Ν.Χολόπουλος-Α.Ντίκος

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Σκιφ Νεανίδων: Κατερίνα Γκόγκου

Διπλό σκιφ Νεανίδων:Δ.Κοντού-Σ.Άγγου

Τετραπλό σκιφ Εφήβων: Χ.Φίτσιος-Ν.κοντοθανάσης-Π.Πινάκης-Α.Ασβεστάς

Δίκωπος άνευ Παίδων: Γ.Χαρισίου-Δ.Σταυριανίδης

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Δίκωπος άνευ Νεανίδων:Σ.Μιχαηλίδου-Ε.Κουκλουμπέρη

Οκτάκωπος Εφήβων: Σ.Τεπερίδης-Χ.Τσίτσιος-Γ.Μπούσιος-Λ.Γεωργίου-Α.Λυκομήτρος-Χ.Μαργαρίτογλου-Π.Αδαμ-Γ.Παπαδόπουλος-Μ.Μπίζιος(πηδαλ)

4η ΘΕΣΗ

Τετράκωπος άνευ παίδων:Σ.Σπιτιέρης-Σ.Σώμας-Β.Κουτσελινης-Γ.Καρρόπουλος