Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Η Καστοριά φοράει τα καλά της για να υποδεχθεί το σαββατοκύριακο τη Β΄ Φάση του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος

 

Η Καστοριά και η πανέμορφη λίμνη της θα φιλοξενήσουν το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου την Β΄ Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

Οι προετοιμασίες από την Ομοσπονδία, τα στελέχη της τοπικής κωπηλασίας και τους φορείς της πόλης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου οι εκατοντάδες νέοι κωπηλάτες αλλά και οι συνοδοί προπονητές τους να αγωνιστούν στις καλύτερες συνθήκες διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ή μια βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με την προηγούμενη τους σε έναν από τους πιο όμορφους στίβους της Ελλάδας.      

Το Σάββατο 16 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 12:45 θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και οι επαναληπτικοί των αγωνισμάτων του προγράμματος ενώ την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις  08:00 έως τις 12:15 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί με τους οποίους θα πέσει η αυλαία του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η Καστοριά φοράει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας και περιμένει όλους τους φίλους του αθλήματος να δώσουν το παρών σ αυτή τη γιορτή.