Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Συνάντηση γνωριμίας και ουσίας του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Βράμπα με τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

 

Επίσκεψη γνωριμίας αλλά και ουσίας στο γραφείο του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου έκανε σήμερα (6/4) ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΚΟΦΝΣ και επανεκλεγέντα εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ Γιάννη Καρρά. Παρόν στη συνάντηση και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν για την πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας των ελληνικών πληρωμάτων στο δρόμο για το Τόκιο καθώς και για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκαναν χθες οι Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες στην προολυμπιακή ρεγκάτα του Βαρέζε και που είναι πολύ πιθανό αύριο να φέρουν νέες προκρίσεις για το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών αγώνων.  

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος επεσήμανε τη διαχρονική στήριξη της ΕΟΕ προς την ελληνική κωπηλασία και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ότι θα συνεχιστεί με την ίδια θέρμη ώστε να παραμείνει το άθλημα στο δρόμο των επιτυχιών σε Ολυμπιακό επίπεδο και όχι μόνο.  

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας ευχαρίστησε τον ομόλογό του της Ολυμπιακής Επιτροπής για όλη τη στήριξη που προσφέρει η ΕΟΕ διαχρονικά τονίζοντας οτι είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα της κωπηλασίας αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον.

  • Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο από αριστερά ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος , ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης.