Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Έσπασε κάθε ρεκόρ η απευθείας μετάδοση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Πάνω από 13.000 προβολές το Σαββατοκύριακο

 

Έσπασε κάθε ρεκόρ θέασης η απευθείας μετάδοση των δυο τελευταίων ημερών της Α΄ Φάσης του 89ο  Πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Σχοινιά από 20-23/4.

Συνολικά το Σάββατο και την Κυριακή οι αγώνες ξεπέρασαν τις 13.000 προβολές στο YouTube και τις σελίδες των κοινωνικών δικτύων που διατηρεί η Ομοσπονδία αριθμός μοναδικός για τα χρονικά της ελληνικής κωπηλασίας που δείχνει τη δίψα και το ενδιαφέρον του κοινού και των φίλων του αθλήματος για θέαμα και δράση.

Πιο αναλυτικά οι τελικοί του Σαββάτου συγκέντρωσαν περίπου 7.800 προβολές ενώ αυτοί της Κυριακής περίπου 5.500 προβολές.

Και οι δυο ημέρες παραμένουν αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και μπορεί ανα πάσα στιγμή όποιος θέλει να ξαναδεί τις κούρσες και όλους τους τελικούς του πρωταθλήματος όπως και τις απονομές.

Η διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ ενστερνιζόμενη τις ανάγκες και τις επιταγές της εποχής έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια την απευθείας μετάδοση των μεγάλων διοργανώσεων μέσω διαδικτύου και δικαιώνεται σήμερα από τα νούμερα ενώ ανάλογη πολιτική έχει χαραχτεί και για το μέλλον αφού το κοινό δείχνει να αγκαλιάζει αυτή τη προσπάθεια και να την στηρίζει.