Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Απόλυτα επιτυχημένο το διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο για προπονητές

 

Πολύ μεγάλη ανταπόκριση είχε το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε διαδικτυακά η Κωπηλατική Ομοσπονδία τη περασμένη  Κυριακή με θέμα τις βασικές αρχές της κωπηλατικής τεχνικής και ομιλητή τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ   Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Συνολικά 45 προπονητές της κατηγορίας Ανάπτυξης από σχεδόν όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για περισσότερη από 1.5 ώρα τον Ιταλό προπονητή να αναλύει την εφαρμογή της τεχνικής έχοντας ως πρότυπο τον χρυσό ολυμπιονίκη του Τόκιο Στέφανο Ντούσκο.

Ο Τζιάνι Ποστιλιόνε , με πρωτοβουλία του οποίου οργανώθηκε αυτό το σεμινάριο , τάχτηκε υπερ της πιο συχνής οργάνωσης αντίστοιχων συναντήσεων ενώ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους προπονητές να παρακολουθήσουν προπονητικά κοινόβια της Εθνικής στο μέλλον.

Το σεμινάριο χαιρέτησε ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας που ζήτησε από τους Έλληνες τεχνικούς να «εκμεταλλευτούν» την παρουσία του κορυφαίου τεχνικού και συνεργάτη της FISA και να κερδίσουν από τις γνώσεις του ενώ από το ΔΣ παρακολούθησαν τη διαδικτυακή συνάντηση και οι Βασίλης Πολύμερος, Γιώργος Δημουλής και Θεοδώρα Κυφωνίδου.

Παρών και το προπονητικό τιμ της Ανάπτυξης με την επικεφαλής Δήμητρα Γιαννιού και τους συνεργάτες της  Απόστολο Γκουντούλα και Βασίλη Τζανίνη.