Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς με το βλέμμα στο μέλλον

 

Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική επίσκεψη  στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο έκανε το προεδρείο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γιάννη Βράμπα την Πέμπτη στο περιθώριο του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται  στη λίμνη της Μακεδονικής πόλης αυτή την εβδομάδα.

Η διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την φιλοξενεία και τις διευκολύνσεις που έκανε προκειμένου να διεξαχθεί μια άρτια διοργάνωση με 500 και πλέον αθλητές ενώ και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Καστοριάς ευχαρίστησε την Κωπηλατική Ομοσπονδία για την επιλογή της πόλης να διοργανώσει μετά από πολλά χρόνια το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Καστοριάς για την συνάντηση των δύο πλευρών:

«Με τον πρόεδρο  Γιάννη Βράμπα, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καρρά και μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που βρίσκονται στην πόλη μας στο πλαίσιο του 87ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην λίμνη Ορεστιάδα έως τις 18 Ιουλίου, συναντήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε  για την επιλογή της περιοχής μας ως προς την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Περιφέρεια θα στέκεται πάντοτε αρωγός στις δραστηριότητες της ομοσπονδίας. Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη όσο και τον Πρόεδρο  της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για την έμπρακτη υποστήριξη της περιφερειακής αρχής στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα συζήτησαν για παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιωθούν οι υποδομές τις περιοχής, για την ακόμη καλύτερη διεξαγωγή μελλοντικών διοργανώσεων».

Τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Δημουλής, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Καρράς, ο έφορος Εθνικών ομάδων και Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος ,ο έφορος Δημοσίως Σχέσεων Αντώνης Αργυρίου και ο Αλυτάρχης των αγώνων , μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ και Καστοριανός Κώστας Παπαγιάννης.    

Ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας με τον Αντιπεριφεριάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο