Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

89ο ΠΑΝ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΦΑΣΗ : Δυνατή πρεμιέρα παρά τον καύσωνα στην Παμβώτιδα

 

Πολύ δυνατές κούρσες παρά την έντονη ζέστη και υγρασία πραγματοποιήθηκαν κατά την πρεμιέρα της 2ης Φάσης του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων με την άψογη φιλοξενία του οικοδεσπότη ΝΟ Ιωαννίνων.

Οι περίπου 300 αθλητές κι αθλήτριες εκμεταλλεύτηκαν τις εξαιρετικές συνθήκες του νερού αφού επικρατούσε άπνοια και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να συνεχίσουν όσο πιο μακριά γίνεται στα 12 αγωνίσματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

Συνολικά 30 κούρσες πραγματοποιήθηκαν σήμερα από πολύ νωρίς το πρωί λίγο των υψηλών θερμοκρασιών σε προκριματικούς κι επαναληπτικούς. Αναλυτικά όλα τα σημερινά  αποτελέσματα  μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Και το πρόγραμμα της Κυριακής που περιλαμβάνει βέβαια τους τελικούς, θα ξεκινήσει νωρίς για τους ίδιους με σήμερα λόγους και συγκεκριμένα στις 07:00 με τους 8 τελικούς που θα πάνε ως τις 08:00 περίπου ενώ αμέσως θα ξεκινήσουν οι τελικοί προκειμένου να μην ανέβει ψηλά το θερμόμετρο την ώρα των αγώνων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Και αύριο Κυριακή όπως έγινε και σήμερα όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν απευθείας μέσω LIVE STREAM από το κανάλι YOUTUBE της Ομοσπονδίας αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ στο Facebook. Μαζί θα καλυφθούν και όλες οι απονομές στους 12 τελικούς τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν τον τελικό πρωταθλητή για το 2023. Υπενθυμίζεται ότι το προβάδισμα έχει από την Α΄Φάση ο ΝΟ Ιωαννίνων.

Όσοι έχασαν τους αγώνες του Σαββάτου μπορούν να τους δουν αφού παραμένουν ανεβασμένοι στο site της Ομοσπονδίας.