Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Γίνε μέρος της ιστορίας. Σχεδίασε το επετειακό σήμα του 90ου Παν. Πρωταθλήματος και κέρδισε

 
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας κλείνει φέτος 90 χρόνια ζωής και η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία δίνει την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος μας να γίνουν μέρος αυτής της σημαντικής για την κωπηλατική οικογένεια επετείου.
Πιο συγκεκριμένα προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την δημιουργία του ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 90ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ το οποίο θα κοσμεί όλο το υλικό των δύο φετινών διοργανώσεων καθώς και το μετάλλιο των νικητών.
Προϋποθέσεις για να ληφθεί υπόψιν στο διαγωνισμό μια πρόταση είναι το λογότυπο να περιλαμβάνει τον αριθμό "90 χρόνια" και όλα ή κάποια από τα παρακάτω στοιχεία:
A.Κουπί ή κουπιά
B.Κωπηλατική βάρκα ή βάρκες
Γ. Αθλητή ή αθλητές
Όλα τα σχέδια που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα αξιολογηθούν από το ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ το οποίο και θα αποφασίσει για τον τελικό νικητή.
Ο δημιουργός του νικητήριου λογότυπου θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 500 Ευρώ, μια εμφάνιση της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας ενώ θα ανακοινωθεί το όνομά του με επίσημο Δελτίο Τύπου που θα εκδοθεί από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της καθώς και σε όλα τα Κοινωνικά δίκτυα .
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τη πρότασή τους στο email της Κωπηλατικής ομοσπονδίας info@kopilasia.gr ή σε κλειστό φάκελο στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ μέχρι τις 5 Απριλίου 2024 και ώρα 15:00. Μετά την παρέλευση του συγκεκριμένου χρόνο καμία πρόταση δε θα γίνεται αποδεκτή.
Απαραίτητη προϋπόθεση η συναίνεση με έγγραφη δήλωση του Ν105 του δημιουργού ότι στην περίπτωση που επιλεγεί το δικό του σχέδιο «τα πνευματικά και εμπορικά δικαιώματα θα ανήκουν εφεξής στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία».
Η ανακοίνωση του τελικού νικητή θα γίνει μέχρι τις 12 Απριλίου.