Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Διαδικτυακές προπονήσεις για 64 αθλητές Ανάπτυξης πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

 

Δυο διαδικτυακές προπονήσεις με την συμμετοχή 64 συνολικά αθλητών κι αθλητριών θα πραγματοποιήσει η ομάδα Ανάπτυξης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας τα δυο επερχόμενα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου προκειμένου να επιλεγούν οι νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες που θα πάρουν μέρος στο Καμπ Ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο παράλληλα με την 1η Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που και φέτος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά τις τελευταίες μέρες του Απριλίου.

Η επικεφαλής της προπονητικής ομάδας Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού μαζί με τους συνεργάτες της Απόστολο Γκουντούλα και Βασίλη Τζανίνη πραγματοποίησαν μετρήσεις σε 170 αθλητές γεννημένους από το 2008 έως και το 2012 το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να καταλήξουν στην επιλογή των 64 που θα βρεθούν στα τέλη του μήνα στο Σχοινιά.   

Το πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ συνεχίζει τα τελευταία χρόνια να αναζητά και να αναδεικνύει νέα ταλέντα και νέους πρωταθλητές με την συστηματική και επιστημονική δουλειά της προπονητικής ομάδας της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά τους αθλητές που κλήθηκαν για τις δυο διαδικτυακές προπονήσεις καθώς και τα προγράμματα προπονήσεις που θα κληθούν να εκτελέσουν μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ