Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ολυμπιακοί αγώνες Τόκιο:Μια μέρα νωρίτερα, αύριο, τα προημιτελικά των σκιφ για Ντούσκο , Α. Κυρίδου

 

Μια μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη θα αγωνιστούν στα προημιτελικά του σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου μετά απόφαση των διοργανωτών να φέρουν όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας για την Κυριακή μετά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Έτσι αφού αγωνιστούν στον επαναληπτικό της δικώπου στις 09:50 τοπική (03:50 ώρα Ελλάδας) οι Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου θα πάρουν σειρά αρχικά η Αννέτα Κυρίδου στις 11:20 τοπική (05:20 ώρα Ελλάδας) και μετά ο Στέφανος Ντούσκος στις 11:40 (05:40 ώρα Ελλάδας) .

Η Αννέτα Κυρίδου θα αγωνιστεί στη 3η προημιτελική σειρά στον 2ο διάδρομο με αντιπάλους την Τσόου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο , την Αράνα Τόρο από το Πουέρτο Ρίκο , την Κλίμοβιτς από την Λευκορωσία , την Λόμπνιγκ από την Αυστρία και την Σούβερ από την Ολλανδία. Οι αθλήτριες που θα πάρουν τις τρεις πρώτες θέσεις θα σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά.  

Στην πρώτη προημιτελική σειρά των ανδρών ο Στέφανος Ντούσκος θα αγωνιστεί στη 2η σειρά έχοντας ως αντιπάλους την Αντονιέλι από το Μονακό , τον Αιγύπτιο Ελμπανά , τον Σαουδάραβα Αλιρεζά αλλά και τους Ντι Μάουρο από την Ιταλία , Μπόρχ από τη Νορβηγία. Τα τρια πρώτα εισιτήρια δίνουν την πρόκριση στον ημιτελικό.  

Καλή επιτυχία και στα τρία πληρώματα μας.