Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Φινάλε με ακόμα 6 μετάλλια τα γαλανόλευκα κουπιά στο Πιεντιλούκο. Στα 14 η συνολική συγκομιδή

 

Με την κατάκτηση ακόμη έξι μεταλλίων σήμερα Κυριακή-από τα οποία 4 ασημένια και δυο χάλκινα-ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα την παρουσία της στην πρώτη διεθνή διοργάνωση της αγωνιστικής σεζόν τη Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία.

Έτσι η ελληνική αποστολή επιστρέφει στη βάση της έχοντας στις αποσκευές της συνολικά 14 μετάλλια (2 χρυσά -9 ασημένια-3 χάλκινα) συγκομιδή διόλου ευκαταφρόνητη αν υπολογιστεί ότι είναι το ξεκίνημα μιας πολύ σημαντικής χρονιάς και  η προετοιμασία των αθλητών βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.

Συνολικά στη φετινή Ρεγκάτα του Πιεντιολούκο πήραν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από 29 ώρες όλου του κόσμου. 

Αναλυτικά τα σημερινά μετάλλια    

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:

Διπλό ελ βαρών (ν): Σοφία Δαλίδου- Γαβριέλα Λιόλιου

Διπλό σκιφ (ε): Ν. Χωλόπουλος-Δ.Παπάζογλου ((ΦΩΤΟ)

Σκιφ (γ): Ευαγγελία Αναστασιάδου

Διπλό ελ βαρών (γ):Μ.Κοντού-Ζ.Φίτσιου

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:

Διπλό ελ βαρών (α):Π.Γκαϊδατζής-Α.Παπακωνσταντίνου

Δίκωπος άνευ (ε): Β.Κωστούλας-Δ.Κούτρας

Ακόμη την 4η θέση πήρε η δίκωπος των γυναικών με τις Ε.Φράγκου-Ι.Ασβεστά, την 5η θέση στον τελικό του σκιφ νεανίδων κατέλαβε η Σωτηρία Άγκου, την 1η θέση στο μικρό τελικό του σκιφ γυναικών πήρε η Κατερίνα Γκόγκου, την  7η θέση στη δίκωπο των νεανίδων κατέκτησαν οι αδελφές Παπαιωάννου Δήμητρα και Χριστίνα, την 8η θέση πήραν στη δίκωπο των ανδρών οι Δημήτρης και Ζήσης Μπουκουβάλας όπως και στο διπλό βαρύ των γυναικών οι Ζ.Φίτσιου-Μ.Κοντού.

Τέλος ο Στέφανος Ντούσκος δεν τερμάτισε στον τελικό του σκιφ ανδρών αφού είχε ένα ατύχημα με το κουπί του που δεν του επέτρεψε να φτάσει στον τερματισμό.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής ΕΔΩ