Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Έρχεται το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης με μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών

 

Με διπλάσιο και παραπάνω αριθμό αθλητών κι από την περσινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί η 1η φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου στη λίμνη των Ιωαννίνων με διοργανωτή τον ΝΟ Ιωαννίνων και υπο την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Από τους 120 αθλητές που έδωσαν το παρών πέρυσι στην αντίστοιχη  διοργάνωση ο αριθμός φέτος εκτοξεύτηκε στους 292 από 26 σωματεία όλης της χώρας δείχνοντας έτσι με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι το άθλημα της κωπηλασίας με τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκου πέρυσι στο Τόκιο γνωρίζει πολύ μεγάλη ανάπτυξη και συνεχίζει την σωστή πορεία για να έρθουν και νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Το σαββατοκύριακο στην Παμβώτιδα λίμνη θα έχει την ευκαιρία το μέλλον του αθλήματος, παιδιά 12 έως 16 ετών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κωπηλασία να πάρουν το βάπτισμα του πυρός και να γνωρίσουν το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος προκειμένου μετά από κάποια χρόνια να είναι αυτά που θα διεκδικήσουν μεγάλες επιτυχίες στους διεθνείς στίβους.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (08:00) με τα προκριματικά και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15:00 ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 07:50 με τους ημιτελικούς ενώ στις 09:55 θα ξεκινήσουν οι τελικοί που θα ολοκληρωθούν περίπου στις 12:00. Αναλυτικά το Ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ .    

H 2η Φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης θα φιλοξενηθεί στην Κέρκυρα στις 3-4 Σεπτεμβρίου με διοργανωτή τον ΝΑΟΚ.