Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Αθρόα συμμετοχή στα τεστ Αξιολόγησης (φωτος)

 

Πολύ μεγάλη ανταπόκριση είχαν τα πρώτα τεστ αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν από το τμήμα Ανάπτυξης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας το σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου.

Περισσότεροι από 150 αθλητές κι αθλήτριες γεννημένοι το 2003-2004-2005 έδωσαν το παρών στους Ομίλους της Καστοριάς και της Θεσσαλονίκης ενώ και στην Αττική πήραν μέρος πολλά παιδιά από τον Όμιλο Ερετών και τον ΕΝΟΑ.

Πιο αναλυτικά το Σάββατο η Δήμητρα Γιαννιού μαζί με τον Απόστολο Γκουντούλα επισκέφτηκαν τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου, τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και το Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης ενώ την Κυριακή στην Μαρίνα της Αρετσού Θεασσαλονίκης συγκεντρώθηκαν αθλητές από τον ΝΟΘ, τον Ο.Φ.Θ., τον Ι.Ο.Θ. και τον Ν.Α.Ο.Κ.Θ.
Αντίστοιχα στην περιοχή της Αθήνας η προπονήτρια  Ελευθερία Αξιώτη επισκέφτηκε το Σάββατο τον Ε.Ν.Ο.Α ενώ την Κυριακή παρεβρέθηκε στον Όμιλο Ερετών.

Αξίζει να επισημανθεί η πολύ καλή συνεργασία της προπονητικής ομάδας του τομέα Ανάπτυξης με όλους τους προπονητές των σωματείων που πραγματοποιήθηκαν τα τεστ αξιολόγησης

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε σωματεία τους Βόλου, της Κέρκυρας , της Σαλαμίνας , της Καλαμαριάς και της Αθήνας.