Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Οι δέκα κωπηλάτες-τριες που παίρνουν υποτροφία από το Ίδρυμα Λεβέντη

 

Δέκα πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της κωπηλασίας βρίσκονται ανάμεσα στους 68 που θα λάβουν ως έπαθλο για τις αθλητικές τους επιδόΓσεις υποτροφίες από το Ίδρυμα Α.Γ Λεβέντη και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση σε μια έμπρακτη στήριξη στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η απόφαση της ΕΟΕ να συμμετέχει στο Πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη - πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει εδώ και καιρό στα μέλη της Προολυμπιακής ομάδας - ελήφθη προκειμένου να στηριχθούν περισσότεροι αθλητές από όλες τις Ομοσπονδίες Ολυμπιακών Αθλημάτων της χώρας, που παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, προπονούνται σκληρά όλο το διάστημα αυτό, για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να διακριθούν με τα εθνικά χρώματα.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη στηρίζει από το 1999 την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών για το Ολυμπιακό όνειρο και εκτός από την ΕΟΕ, ενισχύεται φέτος - για πέμπτη συναπτή χρονιά - και από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, με στόχο την προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας στον τόπο μας.
Με την συμμετοχή και των τριών φορέων – του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, απονέμονται 68 υποτροφίες, και βραβεύονται συνολικά 76 αθλητές, που εκπροσωπούν τις 28 ομοσπονδίες.

 

Οι 10 κωπηλατες-κωπηλάτριες που θα λάβουν τις υποτροφίες είναι οι:

Στέφανος Ντούσκος

Αννέτα Κυρίδου

Γιάννης Καλανδαρίδης

Ζήσης Μπουκουβάλας

Θανάσης Παλαιοπάνος

Λεωνίδας Παλαιοπάνος

Ευαγγελία Αναστασιάδου

Ζωή Φίτσιου

Χριστίνα Μπούρμπου

Μαρία Κυρίδου