Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ξεκίνημα με μποφόρ αλλά χωρίς προβλήματα. Όλα τα αποτελέσματα.Στις 7πμ η έναρξη την Πέμπτη

 

*ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Νωρίτερα κατά 30 λεπτά θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Πέμπτης 23/7 όπως αποφάσισε η Οργάνωση των αγώνων, λόγω των καιρικών συνθηκών με την πρώτη εκκίνηση να δίνεται στις 07:00 

Ούτε η πανδημία , ούτε οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή του Μαραθώνα το πρωί της Τετάρτης εμπόδισαν την έναρξη του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που διεξάγεται σχεδόν δυο μήνες μετά  την αναβολή του λόγω της καραντίνας , για πρώτη φορά , σε μια φάση με όλες τις κατηγορίες συγκεντρωμένες στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Κατά την 1η ημέρα των αγώνων παρά τον ισχυρό κυματισμό και το γεγονός ότι το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνίσματα των μικρότερων κατηγοριών Παίδων και Κορασίδων , όλα κύλισαν ομαλά και οι κούρσες ολοκληρώθηκαν στην ώρα τους.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 14 προκριματικές σειρές και 9 επαναληπτικές προκειμένου να διαμορφωθούν οι 6 ημιτελικοί με τους οποίους θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Πέμπτης στις 07:30 το πρωΐ σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό κι αν δεν αλλάξει κάτι εξαιτίας των καιρικών συνθηκών οι οποίες και κατά την 23η μέρα του πρωταθλήματος αναμένεται να ταλαιπωρήσουν αγωνιζόμενους και συνοδούς.

Εκτός από τους 6 ημιτελικούς το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει 17 μικρούς και μεγάλους τελικούς της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων , 24 προκριματικούς Ανδρών-Γυναικών και Κάτω των 23  καθώς και 12 προκριματικούς Εφήβων-Νεανίδων που θα ξεκινήσουν στις 5:30 το απόγευμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης ημερας μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των Ημιτελικών Παίδων-Κορασίδων της Πέμπτης ΕΔΩ       

Μαζί με το 86ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεκίνησε και η απευθείας μετάδοση των αγώνων από την επίσημη ιστοσελίδα και την επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook. Μπείτε στο www.kopilasia.gr για να παρακολουθήσετε όλη την εξέλιξη της διοργάνωσης.