Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Το μήνυμα του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ στην Ολυμπιακή ομάδα που αναχωρεί αύριο "Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας συνεχώς μαζί σας"

 

Τις ευχές του , όπως και όλης της κωπηλατικής οικογένειας έστειλε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας προς την Ολυμπιακή ομάδα που αναχωρεί αύριο Τετάρτη το μεσημέρι (14:00) για την Ιαπωνία προκειμένου να κάνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της πριν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο στις 23 Ιουλίου.

Απευθυνόμενος με μήνυμά του στους Στέφανο Ντούσκο, Μαρία Κυρίδου, Αννέτα Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου , που μάλιστα  είναι οι πρώτοι Έλληνες αθλητές από όλη τη γαλανόλευκη αποστολή, οι οποίοι αναχωρούν για τους Ολυμπιακούς αγώνες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είπε:   

 

Αγαπητά μας παιδιά, Μαρία, Χριστίνα, Αννέτα, Στέφανε,

Έχετε καταφέρει κάτι εξαιρετικά αξιέπαινο, να προκριθείτε για να συμμετέχετε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Θερμά συγχαρητήρια από όλους μας ακόμη μία φορά.

Αναχωρείτε αύριο για τη μακρινή Ιαπωνία γεμάτοι αισιοδοξία, όνειρα και ελπίδες. Η Ομοσπονδία μας, αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειές σας από την αρχή της σταδιοδρομίας σας στην εθνική ομάδα, είναι δικαιωματικά πολύ περήφανη για εσάς. Το ίδιο περήφανα δικαιούνται να είναι και τα σωματεία σας, ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, από τα σπλάχνα των οποίων έχετε αναδειχθεί.

Το ταξίδι σας, από την αρχή μέχρι και την επιστροφή σας στην πατρίδα, είναι πλήρως οργανωμένο και σχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Φεύγετε πλήρως εμβολιασμένοι και συνεπώς θωρακισμένοι από τη μάστιγα της εποχής μας τον covid19. Οι μετακινήσεις σας, η διαμονή, η διατροφή και η ένδυση σας ρυθμισμένα. Τα σκάφη σας, δύο για κάθε πλήρωμα, τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχουν προ πολλού αποσταλεί και θα σας περιμένουν για την προπόνηση στο καμπ προετοιμασίας αλλά και στο Τόκυο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Το κοινόβιο εγκλιματισμού στην Τογιάμα από 2 μέχρι 18 Ιουλίου, έχει λεπτομερώς σχεδιαστεί και θα προσδώσει επιπρόσθετες πιθανότητες στο όνειρο, ενισχύοντας την εξαιρετική προετοιμασία που πραγματοποιήσατε μέχρι σήμερα. Ο παγκοσμίως καταξιωμένος, επικεφαλής, προπονητής μας GianniPostiglione και ο ομοσπονδιακός προπονητής μας Γιώργος Φώτου, θα είναι μαζί σας κάθε στιγμή, συνεχίζοντας να καθοδηγούν την προσπάθειά σας για μια υψηλού επιπέδου απόδοση, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα στο όνειρο.

Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Προσηλωθείτε αναπόσπαστοι στο στόχο σας. Ευχόμαστε να ζήσετε αυτή την πραγματικά  «ωραία, μεγάλη και αληθινή» εμπειρία με την καλύτερη διάθεση και να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ψυχή σας για μια ζωή.

Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας για καλή επιτυχία θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της αποστολής και βέβαια σε κάθε κουπιά της κούρσας.

Ελλάς…Ελλάς…Ελλάς…

Θα σας περιμένουμε πίσω με αγάπη και υπερηφάνεια. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, για εμάς είστε ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Καλή επιτυχία και καλή αντάμωση!!!

 

Γιάννης Βράμπας

Πρόεδρος ΕΚΟΦΝΣ