Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

H Κωπηλατική Ομοσπονδία καλωσορίζει και πάλι στις τάξεις της τον Ναυτικό Όμιλο Μεοσολογγίου

 
H Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία έχει τη μεγάλη χαρά να υποδεχθεί και πάλι στην οικογένεια της τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου που ενεργοποιεί και πάλι το τμήμα κωπηλασία του μετά από 46 ολόκληρα χρόνια χωρίς και την ώθηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Μάλιστα ο νομοσχέδιο έχει ήδη παραλάβει ένα σκιφ από την Ομοσπονδία προκειμένου να διευκολυνθούν οι αθλητές του στα πρώτα τους βήματα
Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου του Ομίλου αναφέρει:  
Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου , προσηλωμένος πάντα στην ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, στις καταστατικές του υποχρεώσεις και στην προσφορά στη νεολαία του τόπου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της Κωπηλασίας στη Πόλη μας και στα νερά της Λιμνοθάλασσας !!!
Μετά από 46 ολόκληρα χρόνια το τμήμα Κωπηλασίας του Εθνικού Σταδίου Μεσολογγίου υπό του Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης το άθλημα που είχε φέρει στην πόλη μας μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο επιστρέφει!
Ο Ν.Ο.Μ εδώ και δυο μήνες είναι μέλος της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. και στις 18/4/2021 είχαμε τη χαρά να παραλάβουμε τη πρώτη μας λέμβο! προσφορά της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φ.Ν.Σ .
Ελπίζουμε σύντομα να λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη το τμήμα και το νέο εγχείρημα να τύχει της αποδοχής των νέων αθλητών και το Μεσολόγγι να επανέλθει στις εθνικές διοργανώσεις.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. για την αποδοχή στους κόλπους της και την προσφορά της λέμβου (μονό σκιφ) καθώς και δύο εργομετρικών οργάνων.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το αδελφό σωματείο του Ν. Ο. Ιωαννίνων και την πρόεδρο του Κα Παλαιοπάνου για την βοήθεια, τις συμβουλές και την συμπαράσταση στα πρώτα μας αυτά βήματα.
Σύντομα και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα διοργανωθεί επίδειξη του αθλήματος.
Οι Φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Κου Δημητρίου Μαντζουράτου προπονητή της Κωπηλατικής ομάδας του ‘68 – ’75, μονίμου εθελοντή και αρωγού του ομίλου μας.