Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

14η Παν. Συνάντηση Ανάπτυξης Κέρκυρα Πολυνίκης το Μαυροχώρι

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου αναδείχθηκε πολυνίκης της 2ης φετινής και 14ης συνολικά Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή στη περιοχή Γουβιές της Κέρκυρας και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου αθλητή Διονύση Νικολούζου που έφυγε άδικα από τη ζωή το 2010 .

Η ομάδα του ΝΟΜ συγκέντρωσε δυο χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο στους δέκα τελικούς της διοργάνωσης , έναντι δυο χρυσών και δυο χάλκινων μεταλλίων που συγκέντρωσε ο 2ος στο σχετικό πίνακα ΝΟ Θεσσαλονίκης καθώς και 2 χρυσών , ενός χάλκινου που κατέκτησε ο ΝΟ Ιωαννίνων και πήρε τη 3η θέση. Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μεταλλίων

Συνολικά τα 30 μετάλλια μοιράστηκαν σε 14 σωματεία αλλά σημασία στους συγκεκριμένους αγώνες είχε η συμμετοχή και το βάπτισμα του πυρός για τους 200 μικρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΝΑΟΚ και τους τοπικούς φορείς που μαζί με την πολύτιμη συνεισφορά της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είχαν διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνουν κούρσες υψηλού επιπέδου. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των τελικών ΕΔΩ.